Fodboldstævne - drenge 2017

Vådt men godt...

Vordingborg Gymnasium & HF’s drenge kom i år desværre ikke videre fra gruppespillet, da de den 5. oktober 2017 deltog i det regionale fodboldstævne i Nykøbing F., men det var tæt på!

Holdet vandt sin første kamp 1-0 over Nakskov på et mål af Anderson, som scorede sikkert via et hårdt og velplaceret skud.

Så mødte vi Næstved, og her blev det til et meget knebent nederlag på 1-0. Det var en helt lige kamp mod nogle spillere, som til daglig spiller på et højt niveau.

Fordi Næstved havde slået Køge, der havde slået Nakskov med 5-0, var det afgørende, at vi slog Køge i den sidste puljekamp for at gå videre som nr. 2 i puljen. Vi kom foran 2-0 på to rigtig gode mål af Abdulkarim og Midjan. Desværre udlignede Køge i de sidste minutter efter en kamp, hvor baneforholdene efterhånden var meget svære.

Vores drenge har udvist en rigtig god indstilling og meget stor fightervilje over hele linjen, og spillet med omtanke. De har spillet lige op mod hold, som delvis består af spillere, der er på kontrakt.

Drengene har repræsenteret Vordingborg Gymnasium & HF på flotteste vis!!

Trods en meget våd dag og bane i Nykøbing har alle haft en rigtig god dag.

Holdet bestod af Jacob Cramer G2, Rasmus Bildtoft 3b, Oliver Ørting 3b, Anderson Kabamba 3y, Christian Justesen 3y, Daniel Petersen 2b, Jeppe Westergaard 2b, Andreas Jørgensen 1p, Rasmus Olsen 1q, Niclas Kjær 1p, Midjan Hadzidulbic G7, Kristin Madsen 2y, Abdulkarim Anzuluni 2a og Lasse Breitenstein G1,

/Jesper