Fodboldstævne - piger 2017

Man kan ikke vinde hver gang…

Det havde måske heller ikke været helt fortjent, hvis Vordingborg-pigerne havde vundet alle 6 kampe ved det indledende stævne i gymnasiernes fodboldturnering i Himmelev tirsdag 26.09. Men lidt flere point havde været ønskeligt.

Vordingborg lagde ud mod Næstved, som viste sig at være dagens klart stærkeste hold, og med lidt held kunne det godt være blevet til uafgjort, hvis alt var klappet. Kampen endte dog 2-0 til Næstved, hvilket ikke var urimeligt.

Herefter fulgte 2 uafgjorte kampe mod Kalundborg og Roskilde, inden Himmelev blev besejret 3-0 i en kamp, der både understregede Annas position som topscorer og udmærkede sig ved at være den eneste, hvor alle Vordingborg-spillere var på banen.

Efter endnu en uafgjort kamp, denne gang mod Slagelse, blev dagen rundet af mod Nykøbing, som endte med at vinde en tæt kamp 1-0.

Det er altid fedt at se enhver form for sport, hvor deltagerne er dygtige og engagerede, så selvom man kunne have ønsket sig et bedre sammenspillet Vordingborg-hold, var det en fornøjelse at få lov at være med, om end trænerens rolle var begrænset til det rent administrative.

/Troels

Holdet bestod af elever fra 6 klasser: Lotte 2m, Charlotte og Kathrine 2v, Anna og Isabella 2x, Kia 3a, Emma, Line, Marie, Nana og Nicoline 3x samt Camilla, Lise og Victoria 3y.