Regionalstævne i fodbold

Drengene til regionalstævne i fodbold

Vordingborg Gymnasium & HF’s drenge kom i år desværre ikke videre fra gruppespillet, da de den 4. oktober 2018 deltog i det regionale fodboldstævne i Nykøbing F., men det var nogle meget lige opgør!

Holdet vandt sikkert sin første kamp 3-0 over debutanterne fra Næstved HTX. Første mål blev scoret af Johannes Brandt efter en god afslutning fra Emil Jacobsen. 2 scoring faldt efter et straffespark begået mod Abdul og omsat meget sikkert af Midjan. Sidst i 2. halvleg var Johannes igen på pletten og sørgede for de 3-0 efter et mønsterangreb.

Så var vi klar til at møde Nakskov, som vi havde krammet på i hele kampen, men vi kunne ikke udnytte overvægten i spil og chancer, så den kamp endte desværre 0-0.

Tredje kamp var mod hjemmeholdet fra Nykøbing. De fik kamp til stregerne, men desværre var de mere effektive end os foran mål, så da de 2 x 12 minutter var gået, stod det 0-2 til Katedralskolen.

Resultaterne i puljen havde formet det således, at sidste kamp mod Greve skulle vindes for at gå videre. Det startede også perfekt med en 1-0 føring ved Abdul. Greve satte sig herefter på kampen og pressede højt på banen og scorede 2 mål. Det satte en stopper for drømmene om en semifinale.

Vores drenge har udvist en rigtig god indstilling, meget stor fightervilje over hele linjen, spillet med omtanke og ikke mindst spillet som et hold. De har spillet lige op mod hold, som delvis består af spillere, der uden for skoleregi spiller på et højt niveau.

Drengene har repræsenteret Vordingborg Gymnasium & HF på flotteste vis!!

Holdet bestod af:
Malte Dunk – 2a, Simon Henriksen – 2b, Jeppe Westergaard – 3b, Erik Danielsen – 3b, Kasper Søgaard – 3b, Rasmus Olsen - 2q, Niclas Kjær – 2q, Daniel Petersen – 3b, Midjan Hadzidulbic – 2x, Johannes Brandt – 2a, Emil Nilsson – 3z, Abdulkarim Anzuluni – 3a, Emil Jacobsen – 3a og Mark Christensen – 3z.

Jesper Jansson