Volley-pigerne videre i finalen

Volley-pigerne videre i finalen

Umiddelbart er muligheden for avancement selvfølgelig stor, når man deltager i en turnering kun bestående af 4 hold, hvoraf de 2 går videre, men…...

Når Virum Gymnasium stiller med et hold udelukkende bestående af Lyngby (eliteklub) –spillere, og både Birkerød Gymnasium og Rysensteen Gymnasium har adskillige tårnhøje spillere, der slår hårdt, ser det alligevel svært ud.

Vordingborg-pygmæ-holdet, der bestod af Benedicte og Sille fra 1z, Emma og Emma fra 2a, Ingrid og Michelle fra 3a, Alberte fra 3b og Celestine 3y, havde generelt svært ved at afgøre bolde men holdt samtidig et højt grundniveau uden for mange fejl. Det, sammen med en heldig lodtrækning, viste sig at være nok til at konkurrere med de andre.

I første kamp blev Birkerød overraskende let slået i to sæt, da de aldrig nåede at komme i gang og lavede for mange fejl. Anden kamp mod Rysensteen endte uafgjort som følge af et mystisk pointsystem, hvilket også var lidt overraskende – især for Rysensteen-spillerne, der nok havde undervurderet betydningen af Vordingborg-pigernes stabile grundspil. Den sidste kamp mod Virum blev tabt uden dog at blive kørt over, som man kunne have frygtet.

Det resulterede i, at der efter turneringen skulle spilles et ekstra sæt mod Rysensteen om den anden finaleplads, da Virum suverænt havde taget den første. Et decimeret Vordingborg-hold demonstrerede igen vigtigheden af at kunne spille stabilt, og efter adskillige tætte lange bolde, hvor ingen havde lyst til at satse og forsøge at afgøre bolden, kunne vi køre den lange vej hjem fra Vedbæk som deltagere i finalestævnet den 28/2-1/3 i Næstved.

/ Troels Hjort Lassen